HTML

Itt voltam!

www.ittvoltam.hu közösségi térkép hivatalos blogja

Földrengések

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Legújabb helyek

Nincs megjeleníthető elem

Családfa készítés az Itt voltam! közösségi webhelyen

2008.04.01. 21:37 Animare

Elindult a www.ittvoltam.hu webhely harmadik verziója, melynek legfőbb újdonsága, hogy lehetővé teszi családfák készítését is, akár a rokonaiddal együtt szerkesztve azt!


Közösségi webhelyünk családfa szolgáltatása sokrétű: a családfában szereplő személyek hozzátartozóinak felvitelén és a fa kirajzolásán felül számos érdekes és hasznos szolgáltatást találsz itt. Például lehetőséged van megkeresni két személy között a legrövidebb utat. Ez egy olyan lista, amely azt mutatja meg, hogy az egyik embertől mely személyeken át lehet eljutni a családfában a legrövidebb úton.

Találsz itt egy családi térképet is, melyen megjelenik a családfa személyeinek helyhez köthető eseményei, mint például, hogy hol laknak, vagy hol kötöttek házasságot. A személyekről egy listát is kapsz, melyben láthatod, hogy ki mikor született és hány éves. Ezt a listát akár Excel-be is letöltheted. A naptár szolgáltatás segítségével azt tudhatod meg, hogy kinek mikor lesz a következő születésnapja, névnapja, házassági évfordulója, vagy egyéb jeles eseménye.

Lehetőséged nyílik családi fényképalbum készítésére is, vagy a családi üzenőfal használatára, ahol családtagjaid számára helyezhetsz el üzenetet, melyet a többiek akár RSS formátumban is figyelhetnek. A családfa statisztikáinak révén megtudhatod, hogy a családodban melyek a legnépszerűbb utónevek, mely vezetéknévből van a legtöbb.

A családfák kirajzolását - mely a Microsoft Silverlight technológián alapszik - beillesztheted akár a saját weblapodba is!

Az elkészült családfákat lementheted GEDCOM, vagy XML formátumú állományba is és természetesen be is tölthetsz ilyen típusú állományokat.

1 komment

Címkék: web2 portál közösségi családfa

A bejegyzés trackback címe:

https://ittvoltam.blog.hu/api/trackback/id/tr27407234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibor 2008.08.05. 20:41:36

Nem egészen értem, de érdekes!
süti beállítások módosítása